Niet alleen groentes en fruit maar ook Honingsoorten , biologische noten , sappen, traditionele kruiden en nog veel meer vind je bij Aswak el Ghizlan.

Sinds 2018 bevind onze buurtsuper Aswak el Ghizlan zich aan de bruisende straat, Molenweg 261 in Nijmegen. Intussen verandert onze zaak steeds meer in een typische Marokkaanse buurtsuper. Waar unieke aardwerken en bijzondere producten met prachtige verhalen te vinden zijn. De visie van Aswak El Ghizlan is, dat de klanten meer bewust worden bij het kopen van natuurlijke producten zoals Etherische oliën, Honing en Kruiden.

De winkel is vernoemd naar de dochter van de eigenaar. Aswak el Ghizlan betekent letterlijk in het Nederlands “Winkel van het Hert”.Het hert staat symbool voor het terugkeren naar de wildernis. 

Geïnteresseerd wat wij nog meer verkopen? 

Of gewoon benieuwd wie de nieuwe eigenaar is van jouw buurtsuper?

Kom gerust langs!

Team AswakelGhizlan

Onze producten

Product galerij - Theepot

Bij de Nijmeegse groenteboer El Ghizlan verkopen we ook traditionele Marokkaanse producten. Aswak el Ghizlan werkt nauw samen met zijn leveranciers door heel Marokko. We hebben een unieke samenwerking met Amagor Argan. Amagor Argan levert pure arganolie en etherische oliën vanuit Essaouira.

Deze corporatie staat op nr. 11 op Tripadvisor als best bezochte bezienswaardigheid in Essaouira. De corporatie word volledig door vrouwen gerund. Daarnaast verkopen we ook hun prachtige handgemaakte home decoraties van ‘Thuya” hout. 

Amagor Argan doneert 10% van de aankoop op al hun producten en Aswak el Ghizlan helpt daar graag aan mee! 

Naast traditionele Marokkaanse huis decoraties verkopen wij ook 100% Biologische honing. 

Ons product word geproduceerd door Amagor Argan maar dan in Taroudant. Het dorpje staat bekend om het produceren van diverse varianten van honing.

De honing die je kunt vinden in de supermarkt zitten helaas bomvol toegevoegde suikers maar, bij Aswak el Ghizlan is het puur en zonder toegevoegde conserveermiddelen verkrijgbaar.